Lesinstructies en ophaalschema 17 maart

- Nieuws

 1. Voor de kinderen in de groepen 3 t/m 8 kunnen alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend opgehaald worden. Kleuters ontvangen alles digitaal. Lees verder voor het OPHAALSCHEMA en LESINSTRUCTIES.


Beste ouders,

Om de kinderen thuis te kunnen laten werken zijn natuurlijk de leermiddelen (boeken, schriften etc.) nodig.

Voor de kinderen die in de groepen 3 t/m 8 zitten willen we jullie vragen om alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend op te komen halen. Dat kan tussen 9.00 en 12.00 uur.

Ophaalschema 17 maart

Om ervoor te zorgen dat niet iedereen tegelijk in de school aanwezig is hebben we blokken op alfabetische volgorde van achternaam gemaakt.
09:00-10:00 uur A t/m H
10:00-11:00 uur I t/m P
11:00-12:00 uur  Q t/m Z

Mocht de indeling niet uitkomen kom dan op een ander tijdstip, maar het liefst houden aan deze indeling.

Het is niet de bedoeling om met de leerkracht (als die aanwezig is) uitgebreid in gesprek te gaan. En ook niet onderling met elkaar binnen school in gesprek te gaan. Als daar behoefte aan is dan graag buiten de school. Het is ook niet de bedoeling dat de kinderen mee komen.

Het gaat om best veel materiaal dus neem voor ieder kind een behoorlijke tas mee.

Voor de kleutergroepen is dit allemaal niet nodig. Hiervoor wordt alles digitaal aangeleverd.

Organisatie van het afstandsleren 

We hebben vandaag hard gewerkt om voor de komende periode de organisatie van het thuis onderwijs op te zetten. Wij denken dat we een mooi en gedifferentieerd aanbod hebben gemaakt.

Hieronder de uitleg over hoe de organisatie voor de komende periode eruit ziet:

Groep 1-2

 • Morgen (17 maart) krijgen jullie van de leerkracht in Parro een bericht hoe en waar voor de kinderen opdrachtjes klaar staan.
 • Op donderdag wordt er door de leerkrachten een facetime moment met de kinderen georganiseerd om te horen hoe alles gaat en elkaar even te zien. Dit wordt via de leerkrachten geregeld.
 • Vanaf volgende week worden er op maandag via Parro nieuwe opdrachten gedeeld.
 • Als er tussendoor vragen zijn dan graag een berichtje in Parro aan de leerkracht en die reageert hierop.

Groep 3 t/m 7

 • Morgen (17 maart) ontvangen jullie van de leerkracht in Parro een bericht met daarin de instructies voor de komende week.
 • Als jullie de spullen komen halen zit daar een weektaak bij. Hierin staat precies beschreven wat de kinderen de komende week moeten doen. Hier staan zowel opdrachten bij die vanuit het boek en schrift gedaan worden als opdrachten op het chromebook.
 • Op vrijdag wordt een foto van de (ingevulde) weektaak gemaakt en via Parro naar de leerkracht gestuurd.
 • Vanaf volgende week wordt er op  maandag  via Parro een nieuwe weektaak gestuurd en op vrijdag weer een foto gemaakt en naar de leerkracht gestuurd.
 • Als er tussendoor vragen zijn dan graag een berichtje in Parro aan de leerkracht en die reageert hierop.

Groep 8

 • Voor groep 8 geldt hetzelfde als voor groep 3 t/m 7, maar specifiek voor jullie:
 • om jullie goed voor te bereiden op de Cito krijgen jullie ook Cito boekjes mee naar huis om goed te oefenen

Op deze manier gaan we starten. Mocht gedurende de week/periode blijken dat we iets anders moeten organiseren of aanpakken dan brengen we jullie hiervan op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Emmy Lugthart
Directeur
Aanwezig: maandag t/m donderdag

Tijdelijke locatie:
Pieter de Hoochstraat 78-80
1071EJ Amsterdam
Telefoon: 020-6623754

 

Beeld via freepik

meer nieuws

Vacature groepsleerkracht kleuters

Op onze basisschool is plaats voor een inspirerende tijdelijke collega die op korte termijn de zwangerschapsvervanging op zich kan nemen van een van onze kleuterleerkrachten. In overleg bepalen we de startdatum en het aantal werkdagen.

Draag bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!

Goed nieuws over de campagne ‘Draag bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij’. Het streefbedrag voor drie van de geefdoelen is, dankzij jullie gulle donaties, al binnen. Voor een aantal projecten is jullie hulp echter nog

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

Vacature middenbouw

In verband met pensionering zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw die ons team wil komen versterken!

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Informatiedagen april, mei en juni

De beste basisschool voor jouw kind kies je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker weten dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. Het is belangrijk dat een basisschool zowel voor jou

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.

Lesinstructies en ophaalschema 17 maart

Voor de kinderen in de groepen 3 t/m 8 kunnen alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend opgehaald worden. Kleuters ontvangen alles digitaal. Lees verder voor het OPHAALSCHEMA en LESINSTRUCTIES. Beste ouders, Om