Schoolsluiting

- Nieuws

Een bericht vanuit het bestuur met betrekking tot de sluiting van de school in verband met het Coronavirus.

Zondag 15 maart 2020

Beste ouders,

Vandaag hebben de Amsterdamse schoolbesturen overleg gevoerd over het al dan niet sluiten van de scholen. Tegelijkertijd werd in Den Haag overleg gevoerd tussen ministers Bruno Bruins, Arie Slob, RIVM en de Federatie van Medisch specialisten.

Uitkomst van het overleg tussen de schoolbesturen is dat de Amsterdamse scholen in ieder geval drie weken dicht gaan. Deze maatregel gaat morgen, 16 maart in. Het kabinet heeft zojuist ook besloten dat alle scholen in Nederland voorlopig dicht gaan. Dit houdt in dat er vanaf morgen geen les meer wordt gegeven in het schoolgebouw.

De komende dagen zullen directie, team en het bestuur pogen om invulling te geven aan het geven van thuisonderwijs en de eventuele opvang van leerlingen van ouders die in maatschappelijke virale sectoren of beroepen werken. Als iemand van jullie in zo’n sector werkt en behoefte heeft aan opvang vragen wij jullie dit bij de directie te melden.

Over de verdere invulling zullen we jullie zo snel mogelijk informeren.

Het bestuur, directie en team wenst iedereen sterkte met deze vervelende situatie.

Namens het bestuur van de Cornelis Vrij School,
Evert Baart, voorzitter

meer nieuws

Vacature groepsleerkracht kleuters

Op onze basisschool is plaats voor een inspirerende tijdelijke collega die op korte termijn de zwangerschapsvervanging op zich kan nemen van een van onze kleuterleerkrachten. In overleg bepalen we de startdatum en het aantal werkdagen.

Draag bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!

Goed nieuws over de campagne ‘Draag bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij’. Het streefbedrag voor drie van de geefdoelen is, dankzij jullie gulle donaties, al binnen. Voor een aantal projecten is jullie hulp echter nog

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

Vacature middenbouw

In verband met pensionering zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw die ons team wil komen versterken!

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Informatiedagen april, mei en juni

De beste basisschool voor jouw kind kies je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker weten dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. Het is belangrijk dat een basisschool zowel voor jou

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.

Lesinstructies en ophaalschema 17 maart

Voor de kinderen in de groepen 3 t/m 8 kunnen alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend opgehaald worden. Kleuters ontvangen alles digitaal. Lees verder voor het OPHAALSCHEMA en LESINSTRUCTIES.