De verbouwing

- Nieuws

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.Geplaatst 15 april 2020 – laatst bijgewerkt 22 maart 2021 


We houden je graag op de hoogte van de vorderingen, de belangrijkste data en noemenswaardige gebeurtenissen via onderstaande pagina’s:

Pieter de Hoochstraat

Inmiddels voelen we ons helemaal thuis in ons tijdelijke onderkomen aan de Pieter de Hoochstraat. De buurtkatten kennen we bij naam, en de lokalen zijn gezellig en voelen vertrouwd. De verbouwing aan de Van de Veldestraat gaat door en vordert gestaag.

Buiten spelen in de Pieter de Hoochstraat
De speelplaats achter het schoolgebouw is prima geschikt voor de jongere kinderen en is gereserveerd voor de groepen 1 t/m 4. De groepen 5 t/m 8 lopen voor een frisse neus naar het Museumplein. Met de kinderen is een looproutine opgebouwd om zo veilig en snel mogelijk naar het Museumplein te lopen. Dit gaat o.a. met vaste rijen en een vaste route. Dit geldt ook voor het spelen tijdens het overblijven. Tijdens het overblijven is er naast de vrijwilligers altijd een medewerker van Woest Zuid of het Kinderkookkafe aanwezig. Alle kinderen dragen een blauw hesje waardoor ze goed zichtbaar en herkenbaar zijn.

Beeld: Een impressie van het vernieuwde gebouw – Architect: HofmanDujardin

meer nieuws

Vacature groepsleerkracht kleuters

Op onze basisschool is plaats voor een inspirerende tijdelijke collega die op korte termijn de zwangerschapsvervanging op zich kan nemen van een van onze kleuterleerkrachten. In overleg bepalen we de startdatum en het aantal werkdagen.

Draag bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!

Goed nieuws over de campagne ‘Draag bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij’. Het streefbedrag voor drie van de geefdoelen is, dankzij jullie gulle donaties, al binnen. Voor een aantal projecten is jullie hulp echter nog

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

Vacature middenbouw

In verband met pensionering zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw die ons team wil komen versterken!

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.Geplaatst 15 april

Informatiedagen april, mei en juni

De beste basisschool voor jouw kind kies je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker weten dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. Het is belangrijk dat een basisschool zowel voor jou

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.

Lesinstructies en ophaalschema 17 maart

Voor de kinderen in de groepen 3 t/m 8 kunnen alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend opgehaald worden. Kleuters ontvangen alles digitaal. Lees verder voor het OPHAALSCHEMA en LESINSTRUCTIES.