De campagne is gesloten. Dank voor jouw steun!

- Nieuws

De campagne “Draag ook bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!” is afgesloten. Veel dank aan allen die hebben gegeven voor het meubilair, de kasten, de groene speelplaats, de bijen en de theatergymzaal.  Samen doen we recht aan het leren met hoofd, hart en handen.

Dank voor jouw steun aan onze vernieuwde basisschool!

De Cornelis Vrijschool heeft in het schooljaar 2020/2021 een grote transformatie ondergaan. Door slimme aanpassingen is de school in een jaar tijd omgetoverd tot een sfeervol, groen, duurzaam en efficiënt gebouw. Een aantrekkelijke school is belangrijk voor kinderen, ouders en leerkrachten.

De verbouwing is gefinancierd door gemeente en overheid. De inrichting is gerealiseerd dank zij de financiële steun van ouders en alumni.  Zo konden we de lokalen inrichten met nieuw meubilair, tentoonstellingskasten realiseren, is er plek voor bijen op het dak, en kregen we een groene inspirerende buitenruimte en professionele theaterapparatuur in de gymzaal.

Met nieuwe meubels, een groene inrichting en goede theaterfaciliteiten in de gymzaal doen we recht aan het leren met hoofd, hart en handen en zijn alle klassen en extra lokalen klaar voor de toekomst.

Het is tijd om de campagne te sluiten en onze dank uit te spreken aan alle gulle gevers: bedankt voor jouw steun!

 

meer nieuws

Vacature groepsleerkracht kleuters

Op onze basisschool is plaats voor een inspirerende tijdelijke collega die op korte termijn de zwangerschapsvervanging op zich kan nemen van een van onze kleuterleerkrachten. In overleg bepalen we de startdatum en het aantal werkdagen.

De campagne is gesloten. Dank voor jouw steun!

De campagne “Draag ook bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!” is afgesloten. Veel dank aan allen die hebben gegeven voor het meubilair, de kasten, de groene speelplaats, de bijen en de theatergymzaal.  Samen doen we

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

Vacature middenbouw

In verband met pensionering zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw die ons team wil komen versterken!

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Informatiedagen april, mei en juni

De beste basisschool voor jouw kind kies je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker weten dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. Het is belangrijk dat een basisschool zowel voor jou

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.