Even voorstellen: BSO Cornelis Vrij

- Nieuws

Voor kinderen die naar de Cornelis Vrijschool gaan is in ons pand een eigen buitenschoolse opvang: BSO Cornelis Vrij.

BSO Cornelis  Vrij is een kleinschalige opvang in een vertrouwde omgeving door ervaren, betrokken medewerkers. De BSO heeft een eigen plaats in de school waarbij de projectruimten, het muzieklokaal, de gymzaal, de bibliotheek en de buitenruimte centrale plaatsen zijn. Op woensdagmiddagen, studiedagen en in schoolvakanties gaat de BSO veel op pad, naar musea, parken, bos, theaters en meer.

Elke schooldag is de BSO tot 18:30 open. Op studiedagen en in de vakanties kunnen kinderen terecht tussen 8:00 en 18:30 uur.

Lees hier meer over de BSO >> 

meer nieuws

Even voorstellen: BSO Cornelis Vrij

Voor kinderen die naar de Cornelis Vrijschool gaan is in ons pand een eigen buitenschoolse opvang: BSO Cornelis Vrij. BSO Cornelis  Vrij is een kleinschalige opvang in een vertrouwde omgeving door ervaren, betrokken medewerkers. De

Vacature groepsleerkracht kleuters

Op onze basisschool is plaats voor een inspirerende tijdelijke collega die op korte termijn de zwangerschapsvervanging op zich kan nemen van een van onze kleuterleerkrachten. In overleg bepalen we de startdatum en het aantal werkdagen.

De campagne is gesloten. Dank voor jouw steun!

De campagne “Draag ook bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!” is afgesloten. Veel dank aan allen die hebben gegeven voor het meubilair, de kasten, de groene speelplaats, de bijen en de theatergymzaal.  Samen doen we

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

Vacature middenbouw

In verband met pensionering zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw die ons team wil komen versterken!

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Informatiedagen april, mei en juni

De beste basisschool voor jouw kind kies je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker weten dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. Het is belangrijk dat een basisschool zowel voor jou

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.