5 december alle kinderen uit om 12:15 uur

- Nieuws

Op 5 december komt Sinterklaas naar de Cornelis Vrijschool! De school opent om 08:15 uur. Om 12:15 uur zijn alle kinderen vrij.

Op maandag hopen wij Sinterklaas te mogen ontvangen, om dit goed te laten verlopen starten wij deze dag wat vroeger. Het dus heel belangrijk dat iedereen op tijd in de klas is. We kunnen niet uitlopen, omdat Sinterklaas ook bij Basisschool Schreuder aan zal komen.

Alle leerlingen worden om 8.25 uur verwacht in de klas. De deur is vanaf 8.15u al geopend! De bovenbouw zet dan hun surprise in de klas neer. Bij uitzondering mogen deze maandag alleen ouders mee naar binnen als de surprise dusdanig groot of kwetsbaar is, dat hulp noodzakelijk is.  Om 8.35 uur gaan alle groepen samen met leerkracht naar buiten.  Om 8.40 uur verwachten wij dat Sinterklaas aankomt, wij zullen hem vol enthousiasme toezingen tot ongeveer 8.50 uur. Hierna gaan de Sint en Pieten naar binnen en zal het gezelschap langs alle onderbouwklassen gaan. In de overige groepen worden de surprises uitgepakt. Er wordt gezorgd voor wat lekkers te eten en te drinken. Alle groepen zijn om 12.15 uur uit.

Het is natuurlijk ook leuk voor jullie als ouders om te kijken naar de aankomst van Sinterklaas, graag achter de leerlingen gaan staan.

meer nieuws

5 december alle kinderen uit om 12:15 uur

Op 5 december komt Sinterklaas naar de Cornelis Vrijschool! De school opent om 08:15 uur. Om 12:15 uur zijn alle kinderen vrij. Op maandag hopen wij Sinterklaas te mogen ontvangen, om dit goed te laten verlopen

Activiteiten BSO Cornelis Vrij

Voor kinderen die naar de Cornelis Vrijschool gaan is een eigen buitenschoolse opvang: BSO Cornelis Vrij. De komende twee weken staan museumbezoek en volop sinterklaasactiviteiten op het programma.

Informatiedagen

We ontvangen je graag op een van onze informatieochtenden in ons prachtig nieuwe schoolgebouw! 

Even voorstellen: Maud Nelissen

Met ingang van het schooljaar 2022-23 is Maud Nelissen de directeur van de Cornelis Vrijschool. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

De campagne is gesloten. Dank voor jouw steun!

De campagne “Draag ook bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!” is afgesloten. Veel dank aan allen die hebben gegeven voor het meubilair, de kasten, de groene speelplaats, de bijen en de theatergymzaal.  Samen doen we

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich op de vide links voor de deuren naar de kleedkamers.