Activiteiten BSO Cornelis Vrij

- Nieuws

Voor kinderen die naar de Cornelis Vrijschool gaan is een eigen buitenschoolse opvang: BSO Cornelis Vrij. De komende twee weken staan de volgende activiteiten op het programma.

Het programma van 9 t/m 20 januari 2023

Maandag 9 Januari
– Nieuwjaarskoekjes bakken
– Nieuwjaarsknutselen
Dinsdag 10 Januari
– Tien tellen in de rimboe
– Linzensoep
Woensdag 11 Januari
– Reggio Emilia dag
– Koken & knutselen
Donderdag 12 Januari
– Kaasstengels maken
– Mozaiektegels maken
Vrijdag 13 Januari
– Appellollies maken
– Diamantenroof
Maandag 16 Januari
– Kickboksen
– Regenboogkaart maken
Dinsdag 17 Januari
– Trefbal
– Vlinderpastatekening
Woensdag 18 Januari
– Bioscoop
Donderdag 19 Januari
– Broccolisoep maken
– Parcour in de gymzaal
Vrijdag 20 Januari
– Koken & knutselen

– Groentemuffins

Aanmelden voor losse dagen is vaak mogelijk. Neem daarvoor contact op per mail (info@bsovondelpark.nl) of bel (06-28987644)

Over de BSO

BSO Cornelis Vrij is een kleinschalige opvang in een vertrouwde omgeving door ervaren, betrokken medewerkers. De BSO heeft een eigen plaats in de school waarbij de projectruimten, het muzieklokaal, de gymzaal, de bibliotheek en de buitenruimte centrale plaatsen zijn.

Elke schooldag is de BSO tot 18:30 open. Op studiedagen en in de vakanties kunnen kinderen terecht tussen 8:00 en 18:30 uur. Op woensdagmiddagen, studiedagen en in schoolvakanties gaat de BSO veel op pad, naar musea, parken, bos, theaters en meer. Ook voor losse dagen of vakantieopvang zijn kinderen welkom!

Lees hier meer over de BSO >> 

meer nieuws

Activiteiten BSO Cornelis Vrij

Voor kinderen die naar de Cornelis Vrijschool gaan is een eigen buitenschoolse opvang: BSO Cornelis Vrij. De komende twee weken staan de volgende activiteiten op het programma. Het programma van 9 t/m 20 januari 2023

Informatiedagen

We ontvangen je graag op een van onze informatieochtenden in ons prachtig nieuwe schoolgebouw! 

Even voorstellen: Maud Nelissen

Met ingang van het schooljaar 2022-23 is Maud Nelissen de directeur van de Cornelis Vrijschool. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

De campagne is gesloten. Dank voor jouw steun!

De campagne “Draag ook bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!” is afgesloten. Veel dank aan allen die hebben gegeven voor het meubilair, de kasten, de groene speelplaats, de bijen en de theatergymzaal.  Samen doen we

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich op de vide links voor de deuren naar de kleedkamers.