Activiteiten BSO Cornelis Vrij

- Nieuws

Voor kinderen die naar de Cornelis Vrijschool gaan is een eigen buitenschoolse opvang: BSO Cornelis Vrij. De komende twee weken staan de volgende activiteiten op het programma.

20 t/m 24 maart

Maandag 20 maart: Yogales, kat en muis spelen
Dinsdag 21 maart: Diamantenroof, bloemen knutselen
Woensdag 22 maart: Speeltuin UJ Klaren
Donderdag 23 maart: Fruithapjes, sieraden maken
Vrijdag 24 maart: Kaasstengels maken, vlinder knutselen

27 t/m 31 maart

Maandag 27 maart: Tien tellen in de rimboe, tomatensoep maken
Dinsdag 28 maart: Yogales, jagerbal gymzaal
Woensdag 29 maart: Kinderkookkafe
Donderdag 30 maart: Minikunst van klei, kruiwagenrace
Vrijdag 31 maart: Pizza’s maken, korfbal

Aanmelden voor losse dagen is vaak mogelijk. Neem daarvoor contact op per mail (info@bsovondelpark.nl) of bel (06-28987644)

Over de BSO

BSO Cornelis Vrij is een kleinschalige opvang in een vertrouwde omgeving door ervaren, betrokken medewerkers. De BSO heeft een eigen plaats in de school waarbij de projectruimten, het muzieklokaal, de gymzaal, de bibliotheek en de buitenruimte centrale plaatsen zijn.

Elke schooldag is de BSO tot 18:30 open. Op studiedagen en in de vakanties kunnen kinderen terecht tussen 8:00 en 18:30 uur. Op woensdagmiddagen, studiedagen en in schoolvakanties gaat de BSO veel op pad, naar musea, parken, bos, theaters en meer. Ook voor losse dagen of vakantieopvang zijn kinderen welkom!

Lees hier meer over de BSO >> 

meer nieuws

Activiteiten BSO Cornelis Vrij

Voor kinderen die naar de Cornelis Vrijschool gaan is een eigen buitenschoolse opvang: BSO Cornelis Vrij. De komende twee weken staan de volgende activiteiten op het programma. 20 t/m 24 maart Maandag 20 maart: Yogales, kat

Informatiedagen

We ontvangen je graag op een van onze informatieochtenden in ons prachtig nieuwe schoolgebouw! 

Even voorstellen: Maud Nelissen

Met ingang van het schooljaar 2022-23 is Maud Nelissen de directeur van de Cornelis Vrijschool. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

De campagne is gesloten. Dank voor jouw steun!

De campagne “Draag ook bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!” is afgesloten. Veel dank aan allen die hebben gegeven voor het meubilair, de kasten, de groene speelplaats, de bijen en de theatergymzaal.  Samen doen we

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich op de vide links voor de deuren naar de kleedkamers.

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.