📸 Schoolfotograaf

Schoolfotograaf
Maandag 20 en dinsdag 21 mei is de schoolfotograaf weer aanwezig. Hierbij wat tips over kleding en hoe het in zijn werk gaat.

Hierbij wat tips zodat jullie kind(eren) er straks goed en écht herkenbaar op staan:

• Het is handig om vooraf samen met je kind na te denken over de kleding en eventuele accessoires.

• Een effen shirt met spijkerbroek doet het altijd goed. Lekkere knalkleuren of een witte set zien we graag, maar opvallende opdrukken, ruiten en strepen doen het weer niet zo goed.

• Laat jullie kind gerust zijn of haar favoriete pet opzetten of een hoody aantrekken. We maken meerdere beelden per kind, dus zowel met als zonder accessoire. Een extra jasje of shawl kan ook leuk zijn. Dan kunnen we wat variëren; een foto mét en een foto zónder.

• Denk aan de schoenen. We fotograferen niet altijd ‘ten voeten uit’, maar als ‘t wel gebeurt, bijvoorbeeld bij de groepsfoto, ben je blij dat je kind een paar leuke schoenen aan heeft.

• Laat de jongens vooral met hún favoriete kapsel de deur uitgaan. Spikes of een kleurtje in de haren? Wij houden wel van gekkigheid! Mama’s opgelet; misschien hebben de meiden die ochtend een beetje extra hulp met hun haar nodig, dus zet de wekker maar ietsje eerder.

• Groepsfoto’s en de broer-zusfoto’s worden niet altijd op dezelfde dag gemaakt als de individuele portretten. Vraag het eventueel na bij de leerkracht of op de administratie.

• Voor kinderen die wat verlegen zijn kan het prettig zijn om een knuffeltje of iets anders vertrouwds mee te geven. Stem je het vooraf af met de leerkracht?

Maar bovenal: denk het samen uit en laat hen vooral aantrekken waar hij/zij zichzelf het stoerste/mooiste in vindt!

Het rooster van de dagen zullen we later met jullie delen.

meer nieuws

Vacature groepsleerkracht kleuters

Op onze basisschool is plaats voor een inspirerende tijdelijke collega die op korte termijn de zwangerschapsvervanging op zich kan nemen van een van onze kleuterleerkrachten. In overleg bepalen we de startdatum en het aantal werkdagen.

Draag bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!

Goed nieuws over de campagne ‘Draag bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij’. Het streefbedrag voor drie van de geefdoelen is, dankzij jullie gulle donaties, al binnen. Voor een aantal projecten is jullie hulp echter nog

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

Vacature middenbouw

In verband met pensionering zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw die ons team wil komen versterken!

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Informatiedagen april, mei en juni

De beste basisschool voor jouw kind kies je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker weten dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. Het is belangrijk dat een basisschool zowel voor jou

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.

Lesinstructies en ophaalschema 17 maart

Voor de kinderen in de groepen 3 t/m 8 kunnen alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend opgehaald worden. Kleuters ontvangen alles digitaal. Lees verder voor het OPHAALSCHEMA en LESINSTRUCTIES.