Verloren en gevonden?

- Nieuws

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? Kijk dan in de gang bij de hoofdingang, de wasmand bij de kleedkamers (eerste etage) of op de tussenetage in het trappenhuis aan de Jan Luijkenzijde.

Gevonden voorwerpen

Kleding die op school achterblijft… Het komt terecht op het bankje in de gang bij de hoofdingang.  Of in een mand bij de kleedkamers op de eerste etage. Of in de witte manden op de tussenetage in het trappenhuis. Vaak vind je het daar weer terug, maar soms blijven spullen lang liggen en raken bedolven onder nog meer vergeten spullen.

Om ouders te helpen om op hun eigen moment de gevonden kleding te doorzoeken is door een van de ouders van school het account @gevondenopdecvs gestart op Instagram.

Elke twee à drie weken worden de kledingbakken op school leeggemaakt en komen de achtergelaten spullen op een instagram account. Ook de laatste spullen die achter zijn gebleven voor de zomervakantie zijn nog opgehaald en op Instagram te vinden.

Zit er iets van jou bij? 
Als je een instagram-account hebt kun je een chatbericht sturen of bij een foto een berichtje achterlaten. Geen instagram? Geen probleem! Stuur dan een mail naar schoolkrant@cornelisvrij.nl.

Sleutels, sieraden en andere spullen staan niet op dit account. Die worden door Iftegaar bewaard.

meer nieuws

Ontwerpen voor een schonere wereld

Bij Bevo zijn de kinderen van Groep 5 t/m 8 inmiddels klaar met het schetsen van hun ideeën om de plasticsoep tegen te gaan. Alle groepjes hebben met veel enthousiasme aan dit project gewerkt. De lessen

Kinderboekenweek

Volgende week start de jaarlijkse Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema ‘Vriendschap‘. We beginnen de Kinderboekenweek op donderdag 4 oktober met een gezamenlijke opening op de speelplaats.

20 september Rijksmuseumtuinen – ouders gevraagd

Donderdag 20 september gaan we met de kleuters naar de Rijksmuseumtuinen, van 9 tot 10 uur in de ochtend. We bekijken daar de beelden van Chillida. Voor de begeleiding zoeken we 6 ouders per klas.

Er is plek voor nieuwe leerlingen

Voor het schooljaar 2018-2019 is, door verhuizing van een aantal leerlingen, plaats voor nieuwe leerlingen in diverse groepen in de school. Als u interesse heeft kunt u contact opnemen met Riet Langeweg, administratie, via riet@cornelisvrij.nl. Daarnaast geldt:

Zomervakantie

Tot en met zondag 2 september is de school gesloten voor de zomervakantie. We zien jullie graag maandag 3 september om 8:30 uur weer fris en fruitig terug op school.  Fijne vakantie! 

De AVG – ook voor ons belangrijk

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden, een aanscherping van de wetgeving over de bescherming van privacygevoelige gegevens.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? Kijk dan in de gang bij de hoofdingang, de wasmand bij de kleedkamers (eerste etage) of op de tussenetage in het trappenhuis aan de Jan Luijkenzijde.

3 juli – Sportdag

Op 3 juli 2018 is de jaarlijkse sportdag. De kleuters hebben een sport- en spelletjesdag op het schoolplein.  De groepen 3 t/m 8 worden om 9:15 verwacht in het Olympisch Stadion.

18 juli – Groep 3 naar de Hortus

We krijgen een wolf in de klas! Kinderboekenillustrator Alex de Wolf komt tekenles geven in groep 3. We tekenen dan allemaal een Dodo. Op 18 juli gaan we samen met hem naar de Hortus Botanicus en