12 juli eerste vakantiedag!

- Nieuws

Donderdag 11 juli is de laatste schooldag voor de vakantie, zoals aangegeven in de kalender, die aan het begin van het schooljaar op papier is uitgedeeld.

Er is wat ruis ontstaan over de start van de zomervakantie. In de kalender, die aan het begin van het schooljaar op papier is uitgedeeld, staat dat de eerste vakantiedag vrijdag 12 juli is. Op de website  staat zaterdag 13 juli.
Dit is gekomen doordat de vorige directeur vrijdag 12 juli gereserveerd had om te verhuizen. Doordat de verbouwing vertraging heeft opgelopen is dit echter niet meer nodig. Er is echter geen bericht over rond gestuurd.  Van een aantal ouders heb ik gehoord dat zij gerekend hebben op de start van de vakantie op vrijdag.
Er is dan ook besloten dat de laatste schooldag donderdag 11 juli is (een normale schooldag) en dat de 1e vakantiedag vrijdag 12 juli is. Excuses voor het ongemak, we zullen de data op de website aanpassen.

meer nieuws

Verhuizen en verbouwen

2020 staat voor een groot deel in het teken van verhuizen en verbouwen. Woensdag 12 februari is de laatste schooldag in ons vertrouwde schoolgebouw.

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? Kijk dan in de gang bij de hoofdingang, de wasmand bij de kleedkamers (eerste etage) of op de tussenetage in het trappenhuis aan de Jan Luijkenzijde.

12 juli eerste vakantiedag!

Donderdag 11 juli is de laatste schooldag voor de vakantie, zoals aangegeven in de kalender, die aan het begin van het schooljaar op papier is uitgedeeld. Er is wat ruis ontstaan over de start van

11 juni studiedag

Wij hebben een extra studiedag gepland op dinsdag 11 juni. Dat is de dinsdag na het Pinksterweekend. Die dag hebben de kinderen geen school.  

15 maart – Landelijke stakingsdag

Op vrijdag 15 maart in het onderwijs gestaakt. Dit keer leggen alle onderwijssectoren het werk neer. Ook wij sluiten ons aan bij de staking. Dit betekent dat er vrijdag 15 maart geen school is.

Ontwerpen voor een schonere wereld

Bij Bevo zijn de kinderen van Groep 5 t/m 8 inmiddels klaar met het schetsen van hun ideeën om de plasticsoep tegen te gaan. Alle groepjes hebben met veel enthousiasme aan dit project gewerkt. De lessen

Kinderboekenweek

Volgende week start de jaarlijkse Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema ‘Vriendschap‘. We beginnen de Kinderboekenweek op donderdag 4 oktober met een gezamenlijke opening op de speelplaats.