Langere schooltijden groep 3 en 4

- Nieuws

Vanaf aankomend schooljaar hebben de groepen 3 en 4 ook op vrijdagmiddag les.

Het totaal aantal uren dat de kinderen in 8 jaar les moeten krijgen was door de korte vrijdag in de groepen 1 t/m 4 erg krap. Daardoor was er nauwelijks ruimte voor studiedagen of andere vrije dagen. Door deze uitbreiding zitten we nu iets ruimer in de verplichte lesuren. Dit betekent dus dat vanaf komend schooljaar de kinderen in groep 3 en 4 dezelfde schooltijden hebben als de groepen 3 t/m 8. De kleuters houden nog wel de vrije vrijdagmiddag.

meer nieuws

Lesinstructies en ophaalschema 17 maart

Voor de kinderen in de groepen 3 t/m 8 kunnen alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend opgehaald worden. Kleuters ontvangen alles digitaal. Lees verder voor het OPHAALSCHEMA en LESINSTRUCTIES.

Schoolsluiting

Een bericht vanuit het bestuur met betrekking tot de sluiting van de school in verband met het Coronavirus.

Verhuizen en verbouwen

2020 staat voor een groot deel in het teken van verhuizen en verbouwen. Inmiddels hebben we onze draai gevonden in het tijdelijke gebouw aan de Pieter de Hoochstraat.

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.

Langere schooltijden groep 3 en 4

Vanaf aankomend schooljaar hebben de groepen 3 en 4 ook op vrijdagmiddag les. Het totaal aantal uren dat de kinderen in 8 jaar les moeten krijgen was door de korte vrijdag in de groepen 1

12 juli eerste vakantiedag!

Donderdag 11 juli is de laatste schooldag voor de vakantie, zoals aangegeven in de kalender, die aan het begin van het schooljaar op papier is uitgedeeld.

11 juni studiedag

Wij hebben een extra studiedag gepland op dinsdag 11 juni. Dat is de dinsdag na het Pinksterweekend. Die dag hebben de kinderen geen school.  

15 maart – Landelijke stakingsdag

Op vrijdag 15 maart in het onderwijs gestaakt. Dit keer leggen alle onderwijssectoren het werk neer. Ook wij sluiten ons aan bij de staking. Dit betekent dat er vrijdag 15 maart geen school is.