Langere schooltijden groep 3 en 4

- Nieuws

Vanaf aankomend schooljaar hebben de groepen 3 en 4 ook op vrijdagmiddag les.

Het totaal aantal uren dat de kinderen in 8 jaar les moeten krijgen was door de korte vrijdag in de groepen 1 t/m 4 erg krap. Daardoor was er nauwelijks ruimte voor studiedagen of andere vrije dagen. Door deze uitbreiding zitten we nu iets ruimer in de verplichte lesuren. Dit betekent dus dat vanaf komend schooljaar de kinderen in groep 3 en 4 dezelfde schooltijden hebben als de groepen 3 t/m 8. De kleuters houden nog wel de vrije vrijdagmiddag.

meer nieuws

Verhuizen en verbouwen

2020 staat voor een groot deel in het teken van verhuizen en verbouwen. Woensdag 12 februari is de laatste schooldag in ons vertrouwde schoolgebouw.

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? Kijk dan in de gang bij de hoofdingang, de wasmand bij de kleedkamers (eerste etage) of op de tussenetage in het trappenhuis aan de Jan Luijkenzijde.

Langere schooltijden groep 3 en 4

Vanaf aankomend schooljaar hebben de groepen 3 en 4 ook op vrijdagmiddag les. Het totaal aantal uren dat de kinderen in 8 jaar les moeten krijgen was door de korte vrijdag in de groepen 1

12 juli eerste vakantiedag!

Donderdag 11 juli is de laatste schooldag voor de vakantie, zoals aangegeven in de kalender, die aan het begin van het schooljaar op papier is uitgedeeld.

11 juni studiedag

Wij hebben een extra studiedag gepland op dinsdag 11 juni. Dat is de dinsdag na het Pinksterweekend. Die dag hebben de kinderen geen school.  

15 maart – Landelijke stakingsdag

Op vrijdag 15 maart in het onderwijs gestaakt. Dit keer leggen alle onderwijssectoren het werk neer. Ook wij sluiten ons aan bij de staking. Dit betekent dat er vrijdag 15 maart geen school is.

Ontwerpen voor een schonere wereld

Bij Bevo zijn de kinderen van Groep 5 t/m 8 inmiddels klaar met het schetsen van hun ideeën om de plasticsoep tegen te gaan. Alle groepjes hebben met veel enthousiasme aan dit project gewerkt. De lessen

Kinderboekenweek

Volgende week start de jaarlijkse Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema ‘Vriendschap‘. We beginnen de Kinderboekenweek op donderdag 4 oktober met een gezamenlijke opening op de speelplaats.