Verloren en gevonden?

- Nieuws

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? Kijk dan in de gang bij de hoofdingang, de wasmand bij de kleedkamers (eerste etage) of op de tussenetage in het trappenhuis aan de Jan Luijkenzijde.

Gevonden voorwerpen

Kleding die op school achterblijft… Het komt terecht op het bankje in de gang bij de hoofdingang.  Of in een mand bij de kleedkamers op de eerste etage. Of in de witte manden op de tussenetage in het trappenhuis. Vaak vind je het daar weer terug, maar soms blijven spullen lang liggen en raken bedolven onder nog meer vergeten spullen.

Om ouders te helpen om op hun eigen moment de gevonden kleding te doorzoeken is door een van de ouders van school het account @gevondenopdecvs (www.instagram.com/gevondenopdecvs) gestart op Instagram.

Elke twee à drie weken worden de kledingbakken op school leeggemaakt en komen de achtergelaten spullen op een instagram account. Ook de laatste spullen die achter zijn gebleven voor de zomervakantie zijn nog opgehaald en op Instagram te vinden.

Zit er iets van jou bij? 
Als je een instagram-account hebt kun je een chatbericht sturen of bij een foto een berichtje achterlaten. Dan komt de kleding retour. Geen instagram? Geen probleem! Stuur dan een mail naar schoolkrant@cornelisvrij.nl.

Sleutels, sieraden en andere spullen staan niet op dit account. Die worden door Iftegaar bewaard.

meer nieuws

Verhuizen en verbouwen

2020 staat voor een groot deel in het teken van verhuizen en verbouwen. Woensdag 12 februari is de laatste schooldag in ons vertrouwde schoolgebouw.

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? Kijk dan in de gang bij de hoofdingang, de wasmand bij de kleedkamers (eerste etage) of op de tussenetage in het trappenhuis aan de Jan Luijkenzijde. Gevonden voorwerpen Kleding die op

12 juli eerste vakantiedag!

Donderdag 11 juli is de laatste schooldag voor de vakantie, zoals aangegeven in de kalender, die aan het begin van het schooljaar op papier is uitgedeeld.

11 juni studiedag

Wij hebben een extra studiedag gepland op dinsdag 11 juni. Dat is de dinsdag na het Pinksterweekend. Die dag hebben de kinderen geen school.  

15 maart – Landelijke stakingsdag

Op vrijdag 15 maart in het onderwijs gestaakt. Dit keer leggen alle onderwijssectoren het werk neer. Ook wij sluiten ons aan bij de staking. Dit betekent dat er vrijdag 15 maart geen school is.

Ontwerpen voor een schonere wereld

Bij Bevo zijn de kinderen van Groep 5 t/m 8 inmiddels klaar met het schetsen van hun ideeën om de plasticsoep tegen te gaan. Alle groepjes hebben met veel enthousiasme aan dit project gewerkt. De lessen

Kinderboekenweek

Volgende week start de jaarlijkse Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema ‘Vriendschap‘. We beginnen de Kinderboekenweek op donderdag 4 oktober met een gezamenlijke opening op de speelplaats.