Verhuizen en verbouwen

- Nieuws

2020 staat voor een groot deel in het teken van verhuizen en verbouwen. Woensdag 12 februari is de laatste schooldag in ons vertrouwde schoolgebouw.

Na de voorjaarsvakantie, op woensdag 26 februari, starten we in ons tijdelijke schoolgebouw aan de Pieter de Hoochstraat 78-80.

Pieter de Hoochstraat
Op woensdag 26 februari worden alle kinderen in de nieuwe school verwacht. De indeling ziet er als volgt uit:

Groep Adres Etage
Groep 1/2 Pieter de Hoochstraat 80 1e etage
Groep 3 Pieter de Hoochstraat 80 Begane grond
Groep 4 Pieter de Hoochstraat 78 1e etage
Groep 5 Pieter de Hoochstraat 78 1e etage
Groep 6 Pieter de Hoochstraat 78 2e etage
Groep 7 Pieter de Hoochstraat 78 2e etage
Groep 8 Pieter de Hoochstraat 78 3e etage
Muziek en speellokaal bevinden zich op nummer 78 op de derde verdieping, bibliotheek en Plato op de vierde etage.

Loop rustig het gebouw even door om te kijken hoe het eruit ziet en waar iedereen precies zit!

Buiten spelen in de Pieter de Hooochstraat
We kunnen gebruik maken van de speelplaats die achter het gebouw zit. Deze is niet heel groot, maar prima geschikt voor de jongere kinderen. De groepen 1 t/m 4 zullen daar spelen. Zowel tijdens het buitenspelen onder schooltijd als tijdens het overblijven.

De groepen 5 t/m 8 zullen voor beide momenten naar het Museumplein gaan. Vanaf de eerste dag zullen we met de kinderen een looproutine opbouwen om zo veilig en snel mogelijk naar het Museumplein te lopen. Dit gaat o.a. met vaste rijen en een vaste route. Dit geldt ook voor het spelen tijdens het overblijven. Tijdens het overblijven zal er naast de vrijwilligers altijd een medewerker van Woest Zuid of het Kinderkookkafe aanwezig zijn. Alle kinderen zullen dan ook een blauw hesje dragen waardoor ze goed zichtbaar zijn.

We houden je graag op de hoogte van de vorderingen, de belangrijkste data en noemenswaardige gebeurtenissen via onderstaande pagina’s:

Beeld: Een impressie van het vernieuwde gebouw – Architect: HofmanDujardin

meer nieuws

Verhuizen en verbouwen

2020 staat voor een groot deel in het teken van verhuizen en verbouwen. Woensdag 12 februari is de laatste schooldag in ons vertrouwde schoolgebouw. Na de voorjaarsvakantie, op woensdag 26 februari, starten we in ons

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? Kijk dan in de gang bij de hoofdingang, de wasmand bij de kleedkamers (eerste etage) of op de tussenetage in het trappenhuis aan de Jan Luijkenzijde.

12 juli eerste vakantiedag!

Donderdag 11 juli is de laatste schooldag voor de vakantie, zoals aangegeven in de kalender, die aan het begin van het schooljaar op papier is uitgedeeld.

11 juni studiedag

Wij hebben een extra studiedag gepland op dinsdag 11 juni. Dat is de dinsdag na het Pinksterweekend. Die dag hebben de kinderen geen school.  

15 maart – Landelijke stakingsdag

Op vrijdag 15 maart in het onderwijs gestaakt. Dit keer leggen alle onderwijssectoren het werk neer. Ook wij sluiten ons aan bij de staking. Dit betekent dat er vrijdag 15 maart geen school is.

Ontwerpen voor een schonere wereld

Bij Bevo zijn de kinderen van Groep 5 t/m 8 inmiddels klaar met het schetsen van hun ideeën om de plasticsoep tegen te gaan. Alle groepjes hebben met veel enthousiasme aan dit project gewerkt. De lessen

Kinderboekenweek

Volgende week start de jaarlijkse Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema ‘Vriendschap‘. We beginnen de Kinderboekenweek op donderdag 4 oktober met een gezamenlijke opening op de speelplaats.