Verhuizen en verbouwen

- Nieuws

2020 staat voor een groot deel in het teken van verhuizen en verbouwen. Inmiddels hebben we onze draai gevonden in het tijdelijke gebouw aan de Pieter de Hoochstraat.

We houden je graag op de hoogte van de vorderingen, de belangrijkste data en noemenswaardige gebeurtenissen via onderstaande pagina’s:

Pieter de Hoochstraat
De indeling ziet er als volgt uit:

Groep Adres Etage
Groep 1/2 Pieter de Hoochstraat 80 1e etage
Groep 3 Pieter de Hoochstraat 80 Begane grond
Groep 4 Pieter de Hoochstraat 78 1e etage
Groep 5 Pieter de Hoochstraat 78 1e etage
Groep 6 Pieter de Hoochstraat 78 2e etage
Groep 7 Pieter de Hoochstraat 78 2e etage
Groep 8 Pieter de Hoochstraat 78 3e etage
Muziek en speellokaal bevinden zich op nummer 78 op de derde verdieping, bibliotheek en Plato op de vierde etage.

 

Buiten spelen in de Pieter de Hoochstraat
We kunnen gebruik maken van de speelplaats die achter het gebouw zit. Deze is niet heel groot, maar prima geschikt voor de jongere kinderen. De groepen 1 t/m 4 zullen daar spelen. Zowel tijdens het buitenspelen onder schooltijd als tijdens het overblijven.

De groepen 5 t/m 8 zullen voor beide momenten naar het Museumplein gaan. Vanaf de eerste dag zullen we met de kinderen een looproutine opbouwen om zo veilig en snel mogelijk naar het Museumplein te lopen. Dit gaat o.a. met vaste rijen en een vaste route. Dit geldt ook voor het spelen tijdens het overblijven. Tijdens het overblijven zal er naast de vrijwilligers altijd een medewerker van Woest Zuid of het Kinderkookkafe aanwezig zijn. Alle kinderen zullen dan ook een blauw hesje dragen waardoor ze goed zichtbaar zijn.

Beeld: Een impressie van het vernieuwde gebouw – Architect: HofmanDujardin

meer nieuws

Lesinstructies en ophaalschema 17 maart

Voor de kinderen in de groepen 3 t/m 8 kunnen alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend opgehaald worden. Kleuters ontvangen alles digitaal. Lees verder voor het OPHAALSCHEMA en LESINSTRUCTIES.

Schoolsluiting

Een bericht vanuit het bestuur met betrekking tot de sluiting van de school in verband met het Coronavirus.

Verhuizen en verbouwen

2020 staat voor een groot deel in het teken van verhuizen en verbouwen. Inmiddels hebben we onze draai gevonden in het tijdelijke gebouw aan de Pieter de Hoochstraat. We houden je graag op de hoogte

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.

12 juli eerste vakantiedag!

Donderdag 11 juli is de laatste schooldag voor de vakantie, zoals aangegeven in de kalender, die aan het begin van het schooljaar op papier is uitgedeeld.

11 juni studiedag

Wij hebben een extra studiedag gepland op dinsdag 11 juni. Dat is de dinsdag na het Pinksterweekend. Die dag hebben de kinderen geen school.  

15 maart – Landelijke stakingsdag

Op vrijdag 15 maart in het onderwijs gestaakt. Dit keer leggen alle onderwijssectoren het werk neer. Ook wij sluiten ons aan bij de staking. Dit betekent dat er vrijdag 15 maart geen school is.