Verhuizen en verbouwen

- Nieuws

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. mei 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

We houden je graag op de hoogte van de vorderingen, de belangrijkste data en noemenswaardige gebeurtenissen via onderstaande pagina’s:

Pieter de Hoochstraat
De indeling ziet er als volgt uit:

Groep Adres Etage
Groep 1/2 Pieter de Hoochstraat 80 1e etage
Groep 3 Pieter de Hoochstraat 80 Begane grond
Groep 4 Pieter de Hoochstraat 78 1e etage
Groep 5 Pieter de Hoochstraat 78 1e etage
Groep 6 Pieter de Hoochstraat 78 2e etage
Groep 7 Pieter de Hoochstraat 78 2e etage
Groep 8 Pieter de Hoochstraat 78 3e etage
Muziek en speellokaal bevinden zich op nummer 78 op de derde verdieping, bibliotheek en Plato op de vierde etage.

 

Buiten spelen in de Pieter de Hoochstraat
We kunnen gebruik maken van de speelplaats die achter het gebouw zit. Deze is niet heel groot, maar prima geschikt voor de jongere kinderen. De groepen 1 t/m 4 zullen daar spelen. Zowel tijdens het buitenspelen onder schooltijd als tijdens het overblijven.

De groepen 5 t/m 8 zullen voor beide momenten naar het Museumplein gaan. Vanaf de eerste dag zullen we met de kinderen een looproutine opbouwen om zo veilig en snel mogelijk naar het Museumplein te lopen. Dit gaat o.a. met vaste rijen en een vaste route. Dit geldt ook voor het spelen tijdens het overblijven. Tijdens het overblijven zal er naast de vrijwilligers altijd een medewerker van Woest Zuid of het Kinderkookkafe aanwezig zijn. Alle kinderen zullen dan ook een blauw hesje dragen waardoor ze goed zichtbaar zijn.

Beeld: Een impressie van het vernieuwde gebouw – Architect: HofmanDujardin

meer nieuws

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.

aangepast coronaprotocol m.i.v. 25 september

Aangezien de besmettingen in het land en specifiek ook in Amsterdam toenemen en de maatregelen aangepast zijn is het corona protocol basisonderwijs door de sectororganisaties aangepast.

Aanmelden en informatieochtenden

Aanmelding en inschrijving nieuwe leerlingen  Aanmelden voor schooljaar 2021-2022 is nu mogelijk. De aanmelding moet voor eind september 2020 binnen zijn. Het gaat om kinderen die geboren zijn tussen 1 juni 2017 en 31 mei 2018.

Verhuizen en verbouwen

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. mei 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats. We houden

Lesinstructies en ophaalschema 17 maart

Voor de kinderen in de groepen 3 t/m 8 kunnen alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend opgehaald worden. Kleuters ontvangen alles digitaal. Lees verder voor het OPHAALSCHEMA en LESINSTRUCTIES.

Schoolsluiting

Een bericht vanuit het bestuur met betrekking tot de sluiting van de school in verband met het Coronavirus.

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.