Aanmelden en informatieochtenden

- Nieuws

Aanmelding en inschrijving nieuwe leerlingen 

Aanmelden voor schooljaar 2021-2022 is nu mogelijk. De aanmelding moet voor eind september 2020 binnen zijn. Het gaat om kinderen die geboren zijn tussen 1 juni 2017 en 31 mei 2018.

Informatieochtend

Een basisschool kiezen doet u niet zomaar. Tenslotte wilt u zeker weten dat uw kind de komende acht jaar in goede handen is. Het is belangrijk dat een school zowel voor u als voor uw kind een plek is waar u zich thuis voelt. Als u belangstelling hebt voor de Cornelis Vrijschool bent u van harte welkom op een van onze informatieochtenden. U kunt dan de sfeer proeven en met eigen ogen zien hoe alles werkt. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt voor uw kind én voor de toekomst. 

Komend jaar zullen we, door de coronacrisis, de informatieochtenden op een andere manier organiseren. Ouders moeten zich van tevoren aanmelden aangezien we maar een beperkt aantal ouders op 1,5m afstand kunnen ontvangen. Een rondleiding door de school is helaas ook niet mogelijk. Wel zal informatie over het nieuwe schoolgebouw aan de v.d. Veldestraat gegevern worden. Doordat de afgelopen maanden er geen informatieochtenden hebben plaatsgevonden en ouders voor het aanmelden graag informatie willen hebben zullen we in augustus en september elke week een bijeenkomst organiseren. Daarna weer gewoon 1 keer per maand. De volgende informatieochtenden zijn gepland (onder voorbehoud van de richtlijnen m.b.t. het coronaviris): 

 • Maandag 24 augustus 2020 
 • Donderdag september 2020 (Engelstalig) 
 • Maandag 7 september 2020 (Engelstalig) 
 • Donderdag 17 september 2020 
 • Maandag 21 september 2020  
 • Donderdag 1 oktober 2020 (Engelstalig) 
 • Maandag 9 november 2020  
 • Maandag 11 januari 2021 (Engelstalig) 
 • Donderdag februari 2021 
 • Donderdag 11 maart 2021 (Engelstalig) 
 • Maandag 12 april 2021  
 • Donderdag 20 mei 2021 (Engelstalig) 
 • Donderdag 17 juni 2021

U bent dan om 09.00 uur van harte welkom in de personeelskamer op de begane grond. U wordt ontvangen door de directeur en hoort meer over onze onderwijsvisie, de school en de dagelijkse gang van zaken.  

Buiten deze informatieochtenden is er helaas geen mogelijkheid voor persoonlijke intakegesprekken en individuele rondleidingen. 

 

 

meer nieuws

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.

aangepast coronaprotocol m.i.v. 25 september

Aangezien de besmettingen in het land en specifiek ook in Amsterdam toenemen en de maatregelen aangepast zijn is het corona protocol basisonderwijs door de sectororganisaties aangepast.

Aanmelden en informatieochtenden

Aanmelding en inschrijving nieuwe leerlingen  Aanmelden voor schooljaar 2021-2022 is nu mogelijk. De aanmelding moet voor eind september 2020 binnen zijn. Het gaat om kinderen die geboren zijn tussen 1 juni 2017 en 31 mei 2018.

Verhuizen en verbouwen

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. mei 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Lesinstructies en ophaalschema 17 maart

Voor de kinderen in de groepen 3 t/m 8 kunnen alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend opgehaald worden. Kleuters ontvangen alles digitaal. Lees verder voor het OPHAALSCHEMA en LESINSTRUCTIES.

Schoolsluiting

Een bericht vanuit het bestuur met betrekking tot de sluiting van de school in verband met het Coronavirus.

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.