aangepast coronaprotocol m.i.v. 25 september

- Nieuws

nieuw protocol per 25 september
Aangezien de besmettingen in het land en specifiek ook in Amsterdam toenemen en de maatregelen aangepast zijn is het corona protocol basisonderwijs door de sectororganisaties aangepast.

Het gaat dan in het bijzonder om de regels voor als er corona is vastgesteld en er sprake is van quarantaine. Wij hebben deze week ook hiermee te maken gekregen en dat zal in de toekomst vast nog meer gaan gebeuren.

Wij hebben deze nieuwe regels opgenomen in ons eigen protocol. Het vernieuwde protocol staat in de bijlage (pdf). De informatie over het thuisblijven staat aan het eind van het document.

Als basis hebben we dus het coronaprotocol basisonderwijs genomen. Dat is te vinden via de volgende link:po.lesopafstand.nl

[Protocol met thuisblijfregels Cornelis Vrijschool]

 

meer nieuws

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.

aangepast coronaprotocol m.i.v. 25 september

Aangezien de besmettingen in het land en specifiek ook in Amsterdam toenemen en de maatregelen aangepast zijn is het corona protocol basisonderwijs door de sectororganisaties aangepast. Het gaat dan in het bijzonder om de regels

Aanmelden en informatieochtenden

Aanmelding en inschrijving nieuwe leerlingen  Aanmelden voor schooljaar 2021-2022 is nu mogelijk. De aanmelding moet voor eind september 2020 binnen zijn. Het gaat om kinderen die geboren zijn tussen 1 juni 2017 en 31 mei 2018.

Verhuizen en verbouwen

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. mei 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Lesinstructies en ophaalschema 17 maart

Voor de kinderen in de groepen 3 t/m 8 kunnen alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend opgehaald worden. Kleuters ontvangen alles digitaal. Lees verder voor het OPHAALSCHEMA en LESINSTRUCTIES.

Schoolsluiting

Een bericht vanuit het bestuur met betrekking tot de sluiting van de school in verband met het Coronavirus.

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.