Informatiedagen april, mei en juni

- Nieuws

De beste basisschool voor jouw kind kies je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker weten dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. Het is belangrijk dat een basisschool zowel voor jou als voor je kind een plek is waar jullie je thuis voelen. Je bent daarom van harte welkom op een van onze informatieochtenden. Dit schooljaar staan nog enkele informatieochtenden gepland onder voorbehoud van de richtlijnen m.b.t. het coronavirus: 

  • Maandag 12 april 2021  
  • Donderdag 20 mei 2021 (Engelstalig) 
  • Donderdag 17 juni 2021

Je bent dan om 09.00 uur van harte welkom in de personeelskamer op de begane grond van ons tijdelijke schoolgebouw aan de Pieter de Hoochstraat nummer 78. Je wordt ontvangen door onze directeur Emmy Lugthart en hoort meer over onze onderwijsvisie, de school en de dagelijkse gang van zaken. 
Meld je van te voren aan, aangezien we maar een beperkt aantal ouders op 1,5m afstand kunnen ontvangen. 

Aanmelden: stuur een mail naar  📩 administratie@cornelisvrij.nl

Lees meer over onze aanmeldingsprocedure ▶️

meer nieuws

Draag bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!

Deze week is de campagne “Draag ook bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!” gestart. De verbouwing van ons schoolgebouw is gefinancierd door gemeente en overheid, maar voor de inrichting hebben we nog heel wat financiële

Vacature middenbouw

In verband met pensionering zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw die ons team wil komen versterken!

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Informatiedagen april, mei en juni

De beste basisschool voor jouw kind kies je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker weten dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. Het is belangrijk dat een basisschool zowel voor jou

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.

Lesinstructies en ophaalschema 17 maart

Voor de kinderen in de groepen 3 t/m 8 kunnen alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend opgehaald worden. Kleuters ontvangen alles digitaal. Lees verder voor het OPHAALSCHEMA en LESINSTRUCTIES.

Schoolsluiting

Een bericht vanuit het bestuur met betrekking tot de sluiting van de school in verband met het Coronavirus.

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.