Informatiedagen april, mei en juni

- Nieuws

De beste basisschool voor jouw kind kies je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker weten dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. Het is belangrijk dat een basisschool zowel voor jou als voor je kind een plek is waar jullie je thuis voelen. Je bent daarom van harte welkom op een van onze informatieochtenden. Dit schooljaar staan nog enkele informatieochtenden gepland onder voorbehoud van de richtlijnen m.b.t. het coronavirus: 

  • Maandag 12 april 2021  
  • Donderdag 20 mei 2021 (Engelstalig) 
  • Donderdag 17 juni 2021

Je bent dan om 09.00 uur van harte welkom in de personeelskamer op de begane grond van ons tijdelijke schoolgebouw aan de Pieter de Hoochstraat nummer 78. Je wordt ontvangen door onze directeur Emmy Lugthart en hoort meer over onze onderwijsvisie, de school en de dagelijkse gang van zaken. 
Meld je van te voren aan, aangezien we maar een beperkt aantal ouders op 1,5m afstand kunnen ontvangen. 

Aanmelden: stuur een mail naar  📩 administratie@cornelisvrij.nl

Lees meer over onze aanmeldingsprocedure ▶️

meer nieuws

Vacature groepsleerkracht kleuters

Op onze basisschool is plaats voor een inspirerende tijdelijke collega die op korte termijn de zwangerschapsvervanging op zich kan nemen van een van onze kleuterleerkrachten. In overleg bepalen we de startdatum en het aantal werkdagen.

Draag bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!

Goed nieuws over de campagne ‘Draag bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij’. Het streefbedrag voor drie van de geefdoelen is, dankzij jullie gulle donaties, al binnen. Voor een aantal projecten is jullie hulp echter nog

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

Vacature middenbouw

In verband met pensionering zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw die ons team wil komen versterken!

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Informatiedagen april, mei en juni

De beste basisschool voor jouw kind kies je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker weten dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. Het is belangrijk dat een basisschool zowel voor jou

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.

Lesinstructies en ophaalschema 17 maart

Voor de kinderen in de groepen 3 t/m 8 kunnen alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend opgehaald worden. Kleuters ontvangen alles digitaal. Lees verder voor het OPHAALSCHEMA en LESINSTRUCTIES.