📸 Schoolfotograaf

Schoolfotograaf
Maandag 20 en dinsdag 21 mei is de schoolfotograaf weer aanwezig. Hierbij wat tips over kleding en hoe het in zijn werk gaat.

Hierbij wat tips zodat jullie kind(eren) er straks goed en écht herkenbaar op staan:

• Het is handig om vooraf samen met je kind na te denken over de kleding en eventuele accessoires.

• Een effen shirt met spijkerbroek doet het altijd goed. Lekkere knalkleuren of een witte set zien we graag, maar opvallende opdrukken, ruiten en strepen doen het weer niet zo goed.

• Laat jullie kind gerust zijn of haar favoriete pet opzetten of een hoody aantrekken. We maken meerdere beelden per kind, dus zowel met als zonder accessoire. Een extra jasje of shawl kan ook leuk zijn. Dan kunnen we wat variëren; een foto mét en een foto zónder.

• Denk aan de schoenen. We fotograferen niet altijd ‘ten voeten uit’, maar als ‘t wel gebeurt, bijvoorbeeld bij de groepsfoto, ben je blij dat je kind een paar leuke schoenen aan heeft.

• Laat de jongens vooral met hún favoriete kapsel de deur uitgaan. Spikes of een kleurtje in de haren? Wij houden wel van gekkigheid! Mama’s opgelet; misschien hebben de meiden die ochtend een beetje extra hulp met hun haar nodig, dus zet de wekker maar ietsje eerder.

• Groepsfoto’s en de broer-zusfoto’s worden niet altijd op dezelfde dag gemaakt als de individuele portretten. Vraag het eventueel na bij de leerkracht of op de administratie.

• Voor kinderen die wat verlegen zijn kan het prettig zijn om een knuffeltje of iets anders vertrouwds mee te geven. Stem je het vooraf af met de leerkracht?

Maar bovenal: denk het samen uit en laat hen vooral aantrekken waar hij/zij zichzelf het stoerste/mooiste in vindt!

Het rooster van de dagen zullen we later met jullie delen.

meer nieuws

aangepast coronaprotocol m.i.v. 25 september

Aangezien de besmettingen in het land en specifiek ook in Amsterdam toenemen en de maatregelen aangepast zijn is het corona protocol basisonderwijs door de sectororganisaties aangepast.

Aanmelden en informatieochtenden

Aanmelding en inschrijving nieuwe leerlingen  Aanmelden voor schooljaar 2021-2022 is nu mogelijk. De aanmelding moet voor eind september 2020 binnen zijn. Het gaat om kinderen die geboren zijn tussen 1 juni 2017 en 31 mei 2018.

Verhuizen en verbouwen

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. mei 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Lesinstructies en ophaalschema 17 maart

Voor de kinderen in de groepen 3 t/m 8 kunnen alle materialen (boeken, schriften en chromebook, indien nodig) morgenochtend opgehaald worden. Kleuters ontvangen alles digitaal. Lees verder voor het OPHAALSCHEMA en LESINSTRUCTIES.

Schoolsluiting

Een bericht vanuit het bestuur met betrekking tot de sluiting van de school in verband met het Coronavirus.

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich aan de Pieter de Hoochstraat 78 links achter de klapdeuren op de begane grond.